Testar att skriva lite.

Snön ligger på Göteborgs koppartak och stundtals hör man ett brak på balkongen, det är snön som berättar att våren kommer iår med. Men inte riktigt ännu, vi får hålla ut några veckor till innan vi får uppleva plusgrader och solens värmande strålar igen. Eller kanske dröjer det två månader? Huvudsaken är att snön försvinner iår med, då känner jag mig nöjd.
Problemet är inte snön, utan slasket, och salt som förstör mina skor. förbjud biltrafik i innerstaden så är jag nöjd.

Nåväl, det var ganska längesedan jag gav mig på att skriva, använder inte bloggen för att berätta om hurvida jag är trött eller pigg, sjuk eller frisk, bög eller fet eller dum eller kanske bara labil.
Så därför blir det så sällan inlägg, men vi får hoppas att när dem väl kommer ut ur min själ är värda att läsa. Och kanske även värda att betänka ibland.

Men hursomhelst, här kommer mina tankar, inte om Haiti eller om det kommande riksdagsvalet, sånt är ointressant för mig. Tyvärr. Jag är fullständigt ointresserad av politik, det känns inte som att det spelar någon roll hur man röstar. För man blir bara besviken när man inser att valfläsket vara tomma ord för att få fler röster, detta valet oxå.

Sitter och funderar på vad jag ska laga för mat ikväll, är sugen på kött och potatisgratäng, och jag tror det är vad som kommer serveras. Matlagning och ord, mina två största intressen. Dock så spenderar jag mindre tid med ord än vad jag egentligen skulle vilja, men det händer oftast inget när jag försöker skriva.

Men nu kommer en update om vad som händer hos mig.
Jag är numera högskolestudent, vad fint det låter. Wouldn´t mama be proud...
Juridisk översiktskurs och Elektronisk handel är kurserna som skall bringa mig sysselsättning fram till sommaren och förhoppningsvis så blir det MKV för min del sen. Om det nu är rätt, det lär vi märka.
Jag försöker träna en del, och känner mig relativt nöjd med mig själv om jag kommer iväg 3gånger i veckan. Sjukt härligt att känna känslan av slutkörda muskler och en rensad hjärna.
Resultaten av en vältrimmad kropp dröjer ännu, men jag har inte jättebråttom. Har hört att det är bättre med en långsiktig förändring än att äta pulver och diverse dieter.

Nu ska jag gå ner på stan och handla mat inför kvällen.
Om någon fortfarande läser bloggen. Skriv en kommentar så jag vet att ni lever.

RSS 2.0