Jag orkar inte.

Härmed förklarar jag krig mot årstiden, det är kallt,kalt och folk är bleka. Som om det inte räcker att folk är bleka, dom är dessutom sanslöst tråkiga. Det inkluderar väl även mig antar jag och det får vara så.
Palla va glad för inget!

Jag kom ihåg en dröm från i Lördags jag hade, det var det värsta jag varit med om. Den innefattar skäggstubb, kyssar och en tyngd på min rygg. Egentligen skulle den kunna handla om en homosex upplevelse och jag tror jag hade uppskattat den drömmen mer än drömmen som jag väljer att kalla Dinosauriepojken.

Innan jag berättar om min något annorlunda dröm så ha i åtanke att jag var full och måttligt förvirrad.
Here it goes:
Drömmen utspelar sig på ett födelsedagskalas någonstans. Jag är där för att förfesta innan ett kommande krogbesök, så långt är ju allt lugnt. Jag tror inte jag känner någon på festen men en eller två bekana ansikten figurerar i drömmen. Om det är slumpen eller för att jag på sista tiden träffat nytt folk låter jag va osagt. Nåväl.
Det finns en grabb där som utan tvekan är vad vi i denna världen skulle kalla utvecklingsstörd. Fast att kalla han något ur denna världen vore att göra en grooov överdrift. Hans fysiska form är inte av denna värld. Han ser nämligen ut som en Tyrannusaurus Rex, fast i en mycket mindre skala. Han kan vara ganska 1m hög men har en skäggstubb utan dess like.
Iallafall så envisas han med att klättra upp på min rygg. Han är inte direkt smidig och det gör något vansinnigt ont. Dessutom så kysser han mig och skäggstubben repar min hud.Jag ber han sluta men precis som ett djur så förstår han inte. Dessutom så är jag ensam! Det finns en vårdare till honom men jag har inte hjärta att be henne ta bort honom.
Kan det vara beviset på att jag faktiskt har ett vackert inre?
Tillslut så får jag nog och går till vårdaren med gråten i halsen och ber henne ta bort den lilla varelsen som stirrar lika oförstående som en katt som inte får ligga i sängen trots att den faktiskt åt upp all mat! Varje gång du hällde upp åt den.

Drömmen fick ett abrupt slut av mitt eget knyende. Vaknade i soffan med ett ryck sedan så var drömmen ett minne som inte kom förrens idag.

För övrigt har jag inget att säga, jag är förtärd.
Till våren ska jag ta nya tag. Tills dess går jag i vinter dvala.
En låt tills jag vaknar: Dra åt helvete.

Stupid MF

Klockan är 11 och det är Söndag, har precis gjort frukost och gott kaffe. Igår var en lagom skoj kväll, inget direkt spännande hände under kvällen. Lördagen inleddes men en bakfylla utan dess like. Det var nästan så jag låg och grät i fosterställning... Sen åkte vi och åt frukost och jag kände mig lite mer som en människa igen.
Sen frågade Maria om jag ville följa med och äta pizza, eller hon ville nog egentligen äta McD men det fick hon inte för det va så mycket folk.
Iallafall så skulle vi hämta upp Kinnahultarn och hennes kompis för dom skulle äta aswell. Där börjar huvudvärken...
Det behövdes ingen stereo i bilen och jag trodde mina öron skulle ramla av. Herregud vad jag överdrev där men dom pratade bra jävla högt iaf. Tur att dom åtminstone är skoj.

Fredagen:
Vi satt här och blev fulla. Mycket fulla om man ser till mängden flaskor som stog på bordet på morgonen. Alla va där typ och även Kinnahultarn var där med sin hund som heter Alvin, gay jag vet men namnet är ganska passande om man ser till storleken på hunden. Det är inget Pitbull om man säger så...
Jag hade mina förhoppningar på att Alvin och Maja skulle finna varandra men det blev inte så riktigt. Maja fräste och va allmänt elak så mina drömmar om en katthund fick sig en törn.
Men jag menar, är man bara tillräckligt full så kan ju vad som helst hända. Jag vill gärna tro att det gäller djur med...
Dessutom kan Maja mycket väl redan ha nåt i magen, hon är onaturligt tjock och hon sover lite för mycket. Kattungar kanske? Jag hoppas inte det för då kommer det bli en kattkennel, jag är för snäll för att döda kattungar.

Hörde på radion att Kanye west skulle hedra sin nyligen bortgångna mamma på en konsert i Paris. Han bröt föga förvånande ihop när han skulle köra Hey Mama. Det kan vara världens finaste låt.

http://www.youtube.com/watch?v=JNAR8Gqb1ok



Och sen vill jag lovorda Band of horses - Funeral.

Vet inte om jag har så jävla mycket att berätta mer. Julfesten är på intågande och jag har fortfarande ingen Dejt. Det är nog lika bra ändå. Jag klarar mig bra ensam har jag insett men ingen har väl dött av lite kärlek?
Eller ja, det är nog lögn. Folk har dött av kärlek...
Men skit samma, jag tror jag överlever.

För att runda av det hela, du är dum i huvudet.


Den här världen är byggd för mig och bara mig...

 ... Vi brukade va vänner nu när vi möts säger vi bara hej.

Denna dagen började skit. Den höll sig tämligen dålig tills jag kom hem, då blev den precis så likgiltig som man vant sig vid...

Just nu är det bara massa hjärta och smärta bloggar men jag behöver få ur mig min tristess.

Vill fortfarande inte kalla det en höst svacka för jag gillar hösten. Men jag gillar den mer när jag har någon att spendera den med.

Visst är Linus ett sällskap så gott som något, vi spelar PS3 hela kvällarna för att sedan lägga oss i den gemensamma dubbelsängen. Det var kanske inte helt sant. Jag föredrar fortfarande det kvinnliga könet även fast jag fan börjar tvivla på eran förträfflighet.


Jag däremot är guld, och jag hade en hel massa skit att skriva som jag glömt. Det är ganska vanligt och jag funderar på att börja skriva ner allt jag tänker på för att sedan starta en foto blogg där ni kan läsa vad jag skrivit ner istället för att jag skriver ner det jag skriver ner. Jobbigt att vara så satans omständig som jag.


Den som känner sig manad får gärna hänga med på Julfest på jobbet.

Gratis allt utlovas och temat är glitter och glamour. Den som smörar bäst får vara min date den 14 december.Jag kan även tänka mig att ta med en grabb. Om han rakar sig och använder deodorant.

Jag har ännu inte kommit på vad jag ska ha på mig men det lutar åt att jag kör på slips och sånt som den klassiskt svensk tråkiga grabb jag är. Kanske vågar jag spexa till det lite med en vågad rosa slips eller en fluga.


En sak som jag satt och funderade över på jobbet idag var TRO!? Att tro på Gud, eller att tro på det som man väljer lämpligt. Anledningen är att jag lyssnade på en låt med Live som heter Heaven.Känns hur pajjigt som helst att sjunga följande rader:

"I don't need no one to tell me about heaven
I look at my daughter, and I believe.
I don't need no proof when it comes to God and truth
I can see the sunset and I perceive"


I alla andra fall än detta skulle jag tycka det kändes jobbigt pretentiöst att sjunga något som lika gärna kunde vara till kyrkans barnkör. Men fan, i detta fallet så känns det fint och tillochmed lite äkta.

Just det här med "äkta" är ju lite lurigt. Jag skulle vilja sticka ut näsan och säga att James Blunt inte är äkta. Möjligtvis en äkta skivbolagsprodukt.
Detta har jag givetvis ytterst vaga bevis för då det tydligen är han som skrivit sin egen skitmusik som jag oxå kunde få ur mig en dötrist Söndags eftermiddag. Det är ju bara att lyssna på You´re Beautiful så har ni alla vackra nödrim och klassiska fraser som behövs för att få en hit på Rix-FM. Han fick tillochmed frasen

"Yes, she caught my eye,
As we walked on by.
She could see from my face that I was,
Fucking high"

Detta är väl tänkt att bli en såkallad tolkningsfras.

"What a waster" Vad betyder den frasen? Den kan ni tolka som fan med, Men det är dock Libertines som skrivit den låten till sig själva.

Men tillbaka till mitt påstående att han är en bolagsprodukt. I en mycket tidig recension jag läste av Blunts skiva så totalsågades den eftersom han egentligen bara fått en gitarr och lärt sig tre enkla ackord och sedan så marknadsfördes han som en utmärglad krigsveteran som tjänstgjort i Bosnien eller liknande.

Hurvida detta är sant spelar egentligen ingen roll för jag har min mycket bestämda åsikt att han är en misslyckad kopia av Elliott Smith som är och förblir kungen av Singer songwriter scenen.

Nu ska Linus börja spela ett nytt spel. Jag känner mig lite piggare nu.

Hejja The Killers!


Och hejja denna: http://www.youtube.com/watch?v=EKGHkBComjM

Är ingen Dr Snuggles men...

Jag har allt mina ess i rockärmen som man så vackert brukar säga.
Gårdagen var kass, riktigt jävla kass. Folk är skit, mig inräknad. Är ruskigt trött på detta nu. Behöver komma iväg.
Mamma gnäller över att jag verkar nere, jag är inte nere. Jag är uttråkad. Värdelöst när det inte finns mer än ett,två glädjemoment omkring. Det värsta är att kattfan ger mig mer glädje och verbal tillfredställelse än 85% av folket i mitt omgivning. Hon är inte magisk, hon kan inte prata men hon är iallfall bäst!

Det roligaste som hände igår var att jag träffade en tjej som jag är lite rädd för. Hon ser inte det minsta farlig ut, tvärtom så ser hon typ snäll ut och allt. Men skit samma. Hon var lika rädd för mig av någon outgrundlig anledning, jag är ju ingen terrier precis, snarare en mopps. Mycket snack och lite verkstad. Nåväl, hon var trevlig och jag tror att jag kan se henne i ögonen nästa gång.

Fick jag ragg? Aaa tjenare, jag skulle inte ens lyckas om jag var ensam grabb på krogen.
Jag satt och räknade lite på mina chanser att hitta the love of my life på krogen. Se det såhär:
75% av mina chanser förlorar jag direkt för jag nästan alltid vägrar att dansa. Det är ju ingen hemlighet att tjejer gillar att dansa.
20% av mina chanser faller bort eftersom om jag nu SKULLE hitta någon så säger jag det första jag kommer på. Det är 95% bullshit.
Altså har jag 5% chans, och då får man även ta i beaktining hur full,ful,eller glad jag är. Dessutom så har man kanske 30 sekunder på mig att rädda mitt dåliga första intryck och då har hon redan flytt...

Jag får väl säga till mitt försvar att jag är en ganska reko kille när man väl lärt känna mig. Det vill jag gärna tro iallafall.

Den enda musiken jag lyssnar på för tillfället är The Killers - Sawdust.
Men låten jag ska tipsa om idag då?
Hafdis Huld - Tomoko. riktigt svängig låt som jag inte hört på evigheter eller sen i våras. Jag bestämde mig för att htta låten eftersom jag inte visste hur man sulle stava namnet så fick jag trassla i P3:s låtarkiv innan jag hittade låten. Det var lätt värt den stunden.

Jag blir så kär.

I veckan släpptes The Killers nya skiva som heter Sawdust. Den skivan är inte bra. DEN ÄR BÄST!
Jag blir så kär i Romeo and Juliet som förvisso Dire Straits gjorde fantastiskt bra. Det kan vara en av världens finaste låtar och jag tror att jag kan börja gråta när jag hör den. Men när The Killers gör den så är det med lite annorlunda känsla och det är bara sååå bra på sitt eget sätt. Detta skulle jag kunna utveckla till en recension men jag orkar inte riktigt.
Jag laddade ner den ja. Men jag kommer köpa den för att jag måste ha den! Mitt ego behöver den!

Får ni dendär "jag är så kär" känslan när ni hör vissa låtar? Jag kommer inte på någon direkt låt just nu och dom låtarna ska nog hållas för sig själv tror jag. Har massa fina minnen till massa låtar och om jag berättar om dom så blir det ändå inte samma sak. Man måste nog vara med för att förstå.
Live - Throwing Copper förknippar jag med ett ex. Har iofs inte speciellt många fina minnen från den satmaran men jag lyssnar fortfarande på skivan every now and then och den är riktigt jävla bra!

I princip allt med Moneybrother förknippar jag med Sophie och det är bara fina minnen. Det var väl inte alltid en dans men när jag ser tillbaka på våran tid så blir jag alltid glad.
Känns skönt att kunna ha det så!

Sen har jag inte haft så jävla mycket mer seriöst och planerar inte att ha det heller. Jag skulle nog bli en fantastisk dålig pojkvän nu. Jag skulle aldrig ha tid för någon annan än mitt Ps3 och dessutom så är jag ganska intresserad av mig själv just nu!
Men om rätt tjej kommer så kan väl allt ändras antar jag.
Tror jag är bäst på att vara ensam just nu.

Idag är jag kär, verkligen kär i dessa låtarna:
Live - The beauty of gray. Denna låten är egentligen bara en vanlig låt. Ingen form av hit-låt utan bara så helvetes bra!
Live - Flow. Även denna låten är galet bra. Jag bara älskar Live!
Placebo - Every you, every me. Jag älskar En jävulsk romans och denna låten gör sig sjukt bra där. Fan jag blir verkligen kär i nåt när jag hör denna låten!

Nu ska jag städa och umgås med min sambo.

Nu jävlar!

Nu kommer den, ni har tjatat och gnatat i mer än en vecka. Jag har ju för fan inget att vara arg på längre!

Är det så att jag blir onoralt harmonisk och glad/ mindre bitter av att se folk trilla ner i sitt miserabla höst mörker.
Jag har verkligen försökt skriva och få ur mig nåt av värde. Jag skrev mitt i särklass sämsta och bisarraste blogginlägg igår. Som tur var så lyckades min datorn fiixa så det försvann.
Grejen var den att jag satt på möte igår, inget spännande med det. Det intressanta är mina obsevationer under mötets gång. Nämligen en jobbarkompis som inte kan sitta sysslolös. Jag kickar tillbaka när jag slipper jobba en stund men han suckar högre än en mycket irriterad flickvän som förgäves försöker få sin pojkvän att sluta titta på bilar. Anyway! Han börjar så smått att klia sig i handflatorna, detta tror jag är för att han måste röra på händerna. Sedan börjar han dra i små taggar på nagelbanden. Där någonstans sväljer jag luchen som ville upp... Detta fortsatte tills han en gång hade klätt av handflatorna och sopat ner resterna på golvet. Det var förvisso ett ganska bra tag sen och sen slutade han gå på möten. Dock så kommer han inte riktigt undan nu. Men jag försöker att inte titta på hans händer.
Fattar inte varför händer är så känsligt för mig?
Minns när någon var stressad och började tugga på sina nagelband. Eller ja, gnaga är ett bättre ord. Finns det "Stopp och väx" för händerna? Stopp och läk kanske...

Kommer ni ihåg biologin i skolan? Sexualkunskapen... -Idag ska vi kolla på en förlossningsfilm.
- Fan va coooolt! Porrfilm mitt på dagen, hämta popcorn typ.
Det man inte visste om filmen var att den spelades in på 70-talet. Man hade inte uppfunnit intimhygien ännu så dom vart håriga som hundar och jag vill även minnas att tjejen var grön i eller typ på hennes tjejgrej.
Sen om det var för att hon inte tvättat sig eller om hon inte vågat kolla efter sedan hon märkte att hon var me barn.Det kan mycket väl ha varit mossa för allt jag fick reda på. Som tur är tror jag det inte är så vanigt med sånt här längre. Inga överraskningar längre. TACK INTERNET!

Jag gillar musik, men har änna fastnat lite nu. Några låtar ska ni få!
Iron And Wine - The trapetz swinger. Det måste vara världens bästa B-sida, ja den är fan bättre än Rödljus med Kent.
Johnossi - There´s a lot of things to before you die.Den är alltid tillräckligt bra för att jag ska bli happy.
Maskinen - Alla som inte dansar är våldtäktsmän. Jag som inte dansar tänker ni nu! Men denna låten skulle jag lätt dansa till. Men den lär ju inte komma på dansgolven för dom suveräna DJ:S häromkring lyssnar väl bara på Rix-Fm och där är den inte tillräckligt politiskt korrekt och då förlorar dom investerare och allt så i slutändan så går dom i konkurs på grund av denna låten.
-Gode Gud, spela låten varenda dag så vi slipper reklam radion.

AMEN!



Falling down syndromet.

Hur många gånder har ni känt att nä nu jävlar har det gått för långt.
Kaffet smakar skit, det regnar och allt du vill är att få va i fred för helvete! Sån här var min Måndag. Den började skit, fortsatte som skit och slutade som skit. Jag har gått omkring med magont hela dagen och bara velat åka hem till Maja och lägga mig. Det har inte hänt någon särskilt utan jag känner bara sån jävla olust just nu, finns inget som känns värt att lägga ner energi på och allt känns fullständigt jävla meningslöst

Åkte iväg ensam på luch för att bara få sitta ensam i bilen en stund och rensa tankarna. Gick in och övervägde att köpa ett PS3 men min magkänsla stoppade mig. Men jag kommer övervinna den snart och då kan du komma jävla höst!
Jag som trodde jag lyckats undvika höstdepp men inte! Om jag är konstig eller inte verkar närvarande är det för att jag vill vara ensam nu.
Det kommer som ett brev på posten varenda jävla höst. Förra hösten så bestämde jag mig för att köpa en bil jag egentligen inte hade råd med för att jag måste ha någon som gör mig glad. Det handlar inte om brist på kärlek för det hade jag absolut inte. Snarare brist på inspirerande saker. I år är det nytt tv spel som gäller.

Jag vet att jag fördömt alla "hjärta och smärta" bloggar men jag söker inte erat medlidande, jag vill bara att ni ska veta att jag inte kanske är arg eller sur på riktigt, jag är bara nere just nu...

Min favortit mössa tvättade jag i Söndags, det är för liten nu. Tack för den....
Sen då?
Inget mer.
Ingen inspirerande musik, bara starkt kaffe och cigaretter för min del. Jag snusar ju inte längre!

Till dig: Ditt hjärta är en stjärna.


Vi och ingenjörn.

Jahaja, då var det Söndag igen. Dock utan ångest, känns fucking A kan jag säga. Idag planerar jag en lång promenad i det vackra höstvädret. Kan jag ta och berätta om gårdagen?

Jag och Marcus skulle upp till Per för lite öl drickande.
Det varken jag,Per eller Marcus hade fått reda på är att systembolaget inte är öppet på en röd dag. Sånt måste dom ju informera om i radion,tv och tidningar. Det ringdes runt en hel massa och länge såg det ut som att vi skulle tvingas bli fulla på krogen. Men till slut lyckades jag få tag på öl och lite sprit så kvällen var räddad.
Hos Per så spelade vi alfapet och drack öl. Det var minsann trevligt.
Sen så skulle vi lyssna igenom tre klassiska skivor inom gengrén Grunge. Skivorna som skulle njutas var:
Nirvana - Nevermind
Alice In Chains - Dirt
Pearl Jam - Ten
Jag hade Dirt som personlig favorit från början men insåg att Nevermind är en jävulsk bra skiva. Ten tror jag inte att vi lyssnade klart på. Jag minns att Catta kom hem och att vi va tvungna att sänka så då var det inte lika skoj sen.
Då gick vi ut på krogen, det var ingen höjdare, jag råkade spilla en whiterussian över Pers sko så det blev beige. Men jag blev inte sur för det!
Kom hem, la mig på golvet och sov. Slut på kvällens summering.

Lagade en förträffligt god middag förut, den kvalar väl inte in på det bästa jag ätit men den var helt ok.
Vad innehöll den då? Jo det ska jag berätta för dig.
2 paket bacon
1 gul lök
1 röd paprika
lagom mycket creme fraiche.
Detta blev en gegga som smakade massa gott!
Jag åt pasta till måltiden bör tilläggas.

Jag känner mig inte det minsta sur eller bitter idag. det är ju inte så att jag längtar till jobbet imorgon men fan, det får gå!
På tal om det.
Har ni gått förbi folk som luktar alldels för mycket parfym? Det är ofta kvinnor och män över 45 som luktar som hela flaskan! Dessutom så luktar parfymen inte speciellt gott. Vilken tur att det faktiskt finns folk på jobbet som luktar gott och som inte är i klimakteriet! Ett intressant fenomen är att det börjar jobba fler tjejer på jobbet. Förstår inte varför men trevligt med lite omväxling från alla dator nördar!

Detta blev ingen överdrivet lång blogg men jag ska komma med en hjärta och smärta blogg snart!

Två låtar åt er!
Mattias Alkberg BD - Kom kom
Mindless self indulgence - Fagott-

Har funderar över vilka som läser min blogg. Vore roligt om någon lämnade en kommentar för annars slutar jag!
Fred på jorden mina dragisar.

RSS 2.0