Tröstshopping och Hepatit C

Idag var jag hos läkarn och tog blodprov, Man som jag är höll jag andan under hela proceduren och såg inte nålen för jag fokuserade helhjärtat på något annat... Ja, jag är rädd för nålar. Hon sa att det var en fördel om jag andades. Annars kunde jag svimma... Tog prov för att se hurvida jag åkt på en släng av Hepatit C eller inte. Fick nämligen blod när jag var en liten knodd... Som i sin tur visat sig kunna ha spår efter denna smärre åkomma.
Hur som helst.
Åkte iväg till jobbet och lyssnade på musik och pysslade lite som vanligt.
På lunchen kom min käre Mor och hämtade mig för en lunch dejt. God mat och en givmild mor resulterade i en jättefin Dunväst och en stickad tröja. Någon sa att jag köpt gubbkläder. jävla nice gubbkläder då.... Dressman är grymt...

...Hoppas ni hittade min ironi? Jag kommer förhoppningsvis inte handla där innan jag ligger i min grav. Vilket teoretiskt sett skulle kunna hända inom en snar framtid. Men det hoppas jag inte. Jag är inte klar med varesig jordelivet eller mitt bloggande. Bara väntar på en öppning för att kunna publicera mina hemmasnickrade Snuff-filmer.

Eller inte.

Anyway. Jag har ju insett att det är roligare att länka riktiga länkar istället för bara låttips så här kommer några som är bra eller något annat.



Här har vi då lite Muse igen... Låten heter Falling away with you och är grym!



Jag är lite kär i dig Annika Norlin...

Vi avslutar här.

Terapi genom blogg...

Jag kommer nog aldrig få medalj i munterhets tävlingar...

Jag vet inte hur folk uppfattar mig, vissa ser mig som bitter och andra som glad och snäll.
Glad är jag inte. Jag har inte varit riktigt glad på evigheter. Mest för att jag vet att det kommer skita sig inom en snar framtid.
Igår hade jag hela två saker som jag såg fram emot och som gjorde mig otroligt glad när jag tänkte på det.
Och igår förlorade jag båda sakerna inom loppet av 3 timmar. Oväntat? Nej inte alls...
Jag hade väl det på känn hela tiden. Det kan inte gå så bra för mig. Det får helt enkelt inte gå så bra. Jag tänker ändra mitt liv från och med NU!
Inget mer jävla planerande, inget mer jävla puttinutt! Jag vägrar falla för en tjej innan hon ber på sina knän att ta henne.
Jag är inte arg eller ledsen längre. Jag är fan vansinnig över detta. Jag är så helvetes trött på mig själv. Och det gäller inte bara kärleken, det är väl min minsta huvudvärk. Det är lixom ingen överraskning att det skulle gå åt helvete, det var bara en tidsfråga.

Nu när detta är ventilerat så är det väl bara att ta nya tag.
Följande låt hade jag lovat mig själv att aldrig dela med mig. Men jag tycker ni förtjänar den om ni orkar läsa.
Skriv en snäll kommentar...


 


Nu blev det några låtar som jag finner helt underbara. Jag älskar min musik...

Ur mitt Youtube skafferi.

Tänkte förgylla eran Lördag med några riktigt härliga låtar!

Anthony and the Johnsons - Cripple and the Starfish.
Denna låten får mig att rysa. Så otroligt vackert och det gör inget att Anthony är androgyn och en allmänt weird person.
Hmm, vad ska vi ta nu?

 
Architecture in Helsinki - Do the whirlwind.
Om jag hade fått bestämma musiken på krogen skulle denna lätt varit med! Fellgood music at it´s finest!
En låt till va?

The von bondies - C´mon ´C´mon. Denna har jag säkert tipsat om förut men det är nästan för bra!
Galet bra köra bil låt...

Roligare än såhär blir det knappast idag. Jag är nöjd med min tillvaro idag. Hade en mysig öl/spel kväll med Perry igår. Och ikväll blir det säkerligen ett gäng kalla öl!

Hejja hejja jag är bäst!

Musik för din kravall!

Bli bäng yla, spring ut i sträng kyla, ställ dig och släng prylar. MUSIK FÖR DIN KRAVALL!
Råpackade fåntrattar som hånskrattar mot ditt liv. Megaton mot en fickkniv. MUSIK FÖR DIN KRAVALL!

... Fin skit.

Har absolut inget glädjande eller spännande att skriva idag, eller någon annan dag. Så ni kan sluta läsa här.
Jag kommer säkert bara ordbajsa fram massa gnälliga saker om oviktiga saker som inte intresserar er det minsta.

Men vi gör ett försök att sammanfatta den senaste veckan eller hur länge sedan det nu var jag skrev.
Jag har fortfarande inte fått besked om lägenheten, ska förhoppningsvis få det i helgen. Det är väl i stort det enda jag tänker på just nu...

Fast en sak som jag funderade på, eller snarare en sak som gnager mig...
Denna jävla jakten. Det måste vara det mest ointressanta som finns. Att lära känna någon. Jag tänker backa tillbaka i sinnet och knulla allt som på något sätt kan tänkas vara flickväns material. Då slipper man överraskningar... Jag gillar inte överraskningar och spontanitet. Jag gillar att planera och att vara planerad. Och jag gillar att bestämma, fast det gör jag undermedvetet så du inte märker det. Jag är en sneaky jävel som är otroligt slick bara jag vill.

Men nog om detta. Ni vet att ni ska se på mig med blida ögon och att inte ta allt så jävla allvarligt. Jag gillar jakten... När jag har kontrollen. När jag förlorar kontrollen så förlorar jag även en del av mitt oändliga ego. Jag vill kunna ringa mitt i natten för att bli hämtad och få sova brevid någon om jag inte ids ragga på krogen. Inte för att jag utnyttjar, utan snarare för att det är mitt sätt.
Det låter elakt, men nej. Jag bjuder på frukost!
Ingen av ovanstående behöver ha hänt, jag vill bara visa ett exempel.

Funderar på om denna bloggen läses av folk som egentligen inte borde läsa den. Om så är fallet så är i stort sett varje åsikt och historia rena lögner...

Tänkte bjuda på en sommrig bild. Jag längtar lite efter sommaren nu känner jag. Grejen med kall öl, oliver och massa cigaretter är oöverträfflig! Och som grädde på moset lyssnar man på Gyllene tider och bara njuter...
... Eller så lyssnar man på bra musik och sätter på The Strokes. Passar fint till ölen.



image14

Jag ska försöka mig på att tipsa om några låtar idag...











Fucking Awesome låt!
Detta var skoj, vi tar en till!!!


Ingen credd pop men fan vilken feelgood låt!
Ska jag sluta nu???
Ja det tänker jag, för att nu ska jag bli mer aktiv i bloggandet tack vare denna enkla men ack så fantastiska funktion. Det är som färg tv för en blind! Ovärt men skoj.

... Jag stängde datorn och gick ut mot livet...

... För att mötas av regnet.

Var i helvete är snön? Eller åtminstonde kylan, det är väl inte så jävla mycket begärt!
Men skit samma, jag tror ni inte heller regnet och jag orkar inte skriva om detta.

Kom till insikt om en märklig personlig störning idag. Vet inte vad man ska kalla den riktigt. Psykotisk kallas jag dagligen men det känns inte som att det är rätt ord här. Inte heller Självdestruktiv.
Är det så att jag har blivit ett unkt fall av Bitterfittism. Jag kanske vill ha ständiga motgångar och inte ha så jävla mycket att se fram emot. För då kan jag gå omkring och sura.
* Man får ingen Fitta av att sura. Måhända, men om det skulle knipa sig så är det lätt att skaffa sig ett fancy användanamn på Lunarstorm. Där kryllar det av småtjejer som man kan besudla! ( Ungefär vid Fitta tappade jag tråden )

Ok, grejen är såhär.
2007 var ett jobbigt år. Av massa anledningar som inte jag skivit, och inte tänker skriva om.
Jag hade ofta inte mycket att se fram emot. Inga nära vänner i Halmstad och inget ordentligt jobb. Säg att det fanns ett konstans glädjeämne i Sophie då. Men mer tur än så vågade man inte hoppas på. Om en sak funkade, så gick nåt annat åt helvete. Med det i minnet så spolar vi framåt till idag...

Jag har antagligen fått en lägenhet i Varberg. 45 kvadrat stor. Mitt emot stationen. Lagom hyra och allt kunde bli tokbra där har jag en känsla av.
Och sen finns den här tjejen... Jag har inte haft hela två glädjeämnen på evigheter och så jävla bra kan man väl inte få ha det. Jag höll på att styra av både lägenhet och tjej. Som tur var så blev det Månadsmöte och sen så orkade jag helt enkelt inte.
På vägen hem ringde hon och frågade hur det var med mig. Då ändrade jag mig igen... Det fanns absolut inga grunder till att jag försökte styra av det förutom att jag inte kunde hantera så mycket skoj på en så kort period.

Vad skulle ni kalla detta förutom idioti?

I förra bloggen skrev jag om Muse. Det är det enda jag lyssnar på om man bortser från små stunder med Ljudböcker och Nekromantix. Det låter kanske lite tråkigt va? Lyssna igenom alla skivor så inser ni att man inte behöver så mycket mer.
Antag att jag flyttar. Är det någon som vill ha en kattflicka? Eller ja, hon vet inte om att hon är katt. Någon kan ha fostrat bland hundar.
Jag kan ju tyvärr inte ta med henne och det smärtar... Aja, jag får leta upp en kanin för dom kan man ha i bur.

Nu ska jag kolla på Blow. Nej det är inte en porrfilm, även om det skulle kunna vara det.

Inga låtar innan jag förstått hur man får in ordentliga Youtube länkar. Fixar ni det så fixar jag festen. Nej inte resten, det ska stå festen!

It´s a shame we´re all dying...

... Och det är jag helt tillfreds med. Men det var kanske inte därför jag skrev det.
Det är en fras i den låten som jag kan lyssna på konstans i en timme om det skulle krävas, men det lär vi ju komma till va?
Året har börjat helt makalöst. Jag är måhända fortfarande inte Brad Pitt eller har lika snygga moves som Jusin, men hey! I get along. Jag fullkomligen sprudlar av energi, det vill jag iallfall tro. Vi nöjer oss med att jag är någorlunda pigg då.

Tyvärr så går detta ut över bloggen, jag är inte arg längre. Jag är faktiskt knappt irriterad vilket man kan se som både bra och dåligt. Jag kanske borde intressera mig mer för extrempolitik och genom det finna inspiration att skriva hatbloggar. Dessvärre hatar jag alla så det gick i stöpet...

Vad hända i helgen? Jadu... I Fredags var jag hemma och sov, jag tog det lugnare än en ko på hasch.
I Lördags drack jag öl, man kan ju inte bara bryta en bra trend. Även fast jag misstänker att det är dit jag är på väg och det stör mig inte en dag som denna.

Jag fruktar att min käre vapendragare Marcus hittat en Donna. Det borde innebära att min totala öl/vin/sprit konsumtion sjunker med ca 65%.
Om allt går som smort framöver för min del så lär jag sänka den ytterligare 15%. Då är man helt plötsligt hälsosam och usch...
Sånt har jag inte tid med...
Men det är väl den vägen vi ska vandra antar jag.

Något måste jag hitta att gnälla över. Efter en snabbtitt bland nyhterna och diverse bloggar hittade jag detta.
Angående det här mordet på en grabb i Stockholm där tre-fyra killar sparkade ihjäl en pojke, eller ja 17år. Håll er hemma så händer inte sånt här. Straffet blev några års sluten ungdomsvård. Tungt för er... De har garanterat dator och allt annat som finns hemma. Smolket i glädjebägaren borde väl vara att ni inte kan använda era Gucci sneakers på kåken. Jävla drägg...
Jag tror bestämt att ni får erat riktiga straff när ni kommer ut på gatan igen. Det är väl så det är och så det bör förbli. Våld kan vara en förträfflig lösning...

Och angående den där låten...
Muse - Soldier´s poem. 2 minuter i himlariket. Fan denna låten är så bra att det är löjligt. Jag har en känsla av att Muse kommer bli soundtracket till mitt 2008. Inte för att dom är nyupptäckta utan för att det bara blir bättre och bättre ju mer man lyssnar. Ordet ljudsex används alldeles för sällan.

OK, EN LÅT TILL!!! Denna spelas så fort som ölen kommer fram på bordet.
The Prodigy - Spitfire. Låten som får vilken tant som helst att vilja kasta flaskor mot ett demostrationståg. Eller får jag skriva så? Bäh, det är väl ingen som läser detta ändå!?

Till sist så vill jag bjuda på en bild från nyår, där en något överförfriskat Chris figurerar med Sophie.

image11


Och ja! Jag vet att jag inte bär sedvanlig nyårssvid men fan, kolla på mig!
Jag ser ut som en miljon dollar. Om man fokuserar på kläderna.
Observera den orange A Clockwork Orange tshirten i bakgrunden.  Bara för att det är världens coolaste film. Kanske inte nåt jag skulle sätta på när jag ska sätta på eller iallfall försöka. Men som huvudattraktion på en grabbfest föredrar jag den framför Jenna Jameson, såvida hon inte är där personligen. Då skulle jag eventuellt överväga att stänga av tv:n och sätta på. Haha vitsigt. Och olustigt, förlåt mig....

Men fan! Vi har ju kul hela vägen idag. Jag är fan glad. PÅ RIKTIGT! Och jag älskar det. Och jag älskar att säga på riktigt och att göra konstiga ljud när jag trycker in Visa kortet i den där mojjen. Haha förlåt mig Sophie, jag vet att du skämdes... Det gjorde nog jag med längst in. Men bättring? Hell NO!

Och jag inser nu att jag skulle kunna sitta och skriva massa skit hela natten, klockan är 00:03 och jag ska upp 05:30, det gör inget. Jag kan fan sova på jobbet. Det får jag.
Kalla mig Mr Pink. Inte för mitt inre utan för att det är mitt nya inte helt officiella namn på jobbet, bara för att jag gillar rosa Pikér.

Jag sätter punkt här och kollar på Spin City istället. Ursäkta för att jag stal eran tid igen. Men ni älskar det.


Året 2007 i min värld

Jaha då var detta året slut. Otroligt mycket har hänt och jag tänkte sammanfatta det lite. Mycket roligt och tyvärr en del väldigt jobbiga saker med. Försöker som vanligt att göra det lite roligt att läsa.
DÅ KÖR VI!

Året började med en skidresa till Hemsedal med Sophie och hennes familj. Allt kändes toppen och jag fick ett jobb nere i Halmstad så jag kunde flytta med henne ner då hon skulle börja plugga.
Jobbet var inte alls vad jag tänkt mig och jag slutade efter bara några dagar.
Fick ett nytt jobb på ett bamanningsföretag och där stannade jag till Maj tror jag.
Men detta är ju fullständigt oitressant! Vi byter bana och går in på det ni vill läsa om, nämligen bitterhet,fylla och slagsmål. Det tycker även jag är roligt att skriva om.

Min bitterhet har ju alltid stått i centrum och det grundar sig i att jag har otroligt många fördomar. Faktiskt mot nästan allt och alla... Och sen det tog slut mellan mig och Sophie har den fått enormt mycket mer utrymme för att då hade jag absolut inget att va glad över. -Men du kan ju ha sex med vem du vill nu? Det är väl inte speciellt skoj att upptäcka att tjejen man tagit hem inte har nyttjat rakhyveln på evigheter, om ens någonsin. Men hur som helst. Detta kanske inte ens har hänt för allt ni vet.
Men sen det här med att inte vara glad. Jag har faktiskt inte varit riktigt lycklig sedan innan midsommar. Det var ungefär då vi insåg att det inte fungerade längre. Midsommaren 2007 var mitt livs värsta och jag tänker helst inte på den. Jag hade lite tur och fick flytta in hos Linus som jag fortfarande bor med. Innan dess hade jag typ bott på Pers soffa och eftersom han skulle flytta till Stan så gick det ju inte längre..
Det var här allt blev hemskt, jag insåg att ett tre år lyckligt förhållande var slut...
Jag försökte bli glad med en annan direkt men vi insåg att det inte var någon vidare idé. Finns ingen anledning att nämna några namn... Har kontakt med henne fortfarande och det är ju skoj.

Sen träffade jag då någon som jag först trodde att det skulle bli skitbra med. Jag kände att jag var redo för att göra ett seriöst försök. Det sket sig ganska radikalt och det är enbart mitt fel. Detta hanterade jag extremt dåligt och antar att jag får leva med det..

Nu så träffar jag inte någon officiellt, men vem vet vad som händer bakom kulissen!

Vidare till Fylla och slagsmål. Sånt går ofta hand i hand och jag vet inte varför men jag kan gilla att få en dans ibland. Och några gånger i år har det allt hänt.
Fast med har jag varit full. Jag har utan att ljuga varit full i stort sett varje Fredag och Lördag sen jag flyttade hem. Det har tärt otroligt mycket på mig och jag är sjukt trött på detta. Därför så ska det bli ändring nu.

Hur som helst så har jag genom drickat träffat en massa nya roliga folk, som resulterat i en hel del märkliga situationer. Det är bara att läsa tidigare inlägg i bloggen så förstår ni.

Sen då? Tjaa, musiken kanske. Har detta året hunnit med att se lite konserter och så, vilka?
Moneybrother har jag ju sett två gånger tror jag. En gång i Lysekil och en gång i Gbg. Göteborgs konserten var löjligt bra!
Marilyn Manson såg jag ju för några veckor sen och det var ju typ ok...

Jag har inget mer att tillägga i denna stund, men jag ska försöka skriva lite oftare!
Jag bjuder på en bild från julfesten som visar min sinnesstämmning för närvarande!

image10



RSS 2.0