Whiskey Lullaby...

... Otroligt bra låt. Men det kommer vi till mina vänner.

4de advent och inga jul känslor, kan det vara för att jag det inte finns någon snö? Eller är det kanske för att vi inte har nåt jul pynt? Inte vet jag, och jag bryr mig inte så jävla mycket heller. Nästa år tänker jag spendera julen utomlands. Det visade ju sig att tomten var en bluff så då finns det väl ingen vits att vänta på han. Och det kristna budskapet minns jag inte. Förlåt mig Herren men jag orkar inte.

Snabb resumé av helgen innan vi kommer till gårdagens snilledrag!
I Fredags drack jag öl. Ganska oviktigt och inga happenings. Fick skjuts hem, pratade tydligen i sömnen och jag minns att jag drömde något som kan liknas vid Dinosauriepojkens onda lillebror. Men jag kommer inte ihåg mycket av drömmen och det är nog likabra.¨
* Bloggen om Dinosauriepojken finns nånstans häromkring. Läs och fasa!

Nåväl. Igår ( Lördag ) Så var jag och julhandlade, massa folk och så men hittade det jag skulle ha. Sen var det inte mer skoj än  så. Åkte till Marcus och drack öl och kollade på youtube. Ganska tråkigt va? MEN vi kom på en rolig lek som kan bli hur fantastisk som helst med massa fantasi och intresse för musik. Så ni som lyssna på musik för att lyssna på musik kan hoppa över att läsa detta för ni kommer aldrig förstå.

Hur som helst. Man börjar med att välja en låt att utgå ifrån. Ta Sam´s town med The Killers och sedan så ska du hitta en röd tråd till nästa låt som kan bli Paradise city med Guns n´ Roses. Förstår ni tråden? Tänkte väl det...
Town-----City! Busenkelt!
Detta satt vi några timmar med och jag kommer inte ihåg alla låtar och trådar men en sak är säker. Detta kommer vi göra igen.
Sen gick vi på krogen... Inget ragg, ingen dans. Inget skoj.

Jag har inget att skriva. Men kan tipsa om två jobbigt bra låtar. Den ena fick mig att gråta. Löjligt? Fuck No! Det är nog jordens bästa låt och en grym video. KOLLA PÅ DEN!!!

Whiskey Lullaby. http://www.youtube.com/watch?v=F3dJu_27wLM

Lagwagon - Bury the bridge when we get to it. Skejtpunk at it´s finest!

God jul!





Dags att rensa ut i leden, eller snarare radera...

... Ska folk få se ut hur dom vill? Eftersom vi inte får tycka och tänka som vi vill utan att Storebror registrerar oss så säger jag NEJ!
Anledningen till denna frågeställningen är att jag var på årets Freakshow igår.
Nej det var inte IOGT-NTO som hade möte utan det var Marilyn Manson som spelade.

Vad är folks problem? Sen när blev det snyggt att gå omkring och se ut som en idiot?
Varför måste folk färga håret rosa, ta på sig söndriga kläder med tillhörande tippex lackerade kängor och dricka sig redlöst berusade på billigt vin för att känna tillhörighet till en Sub kultur som enbart är löjlig?
Jag syftar på er små äckel som tycker ni är värdelösa och skär er i era små armar... Jag föraktar er nåt så fruktansvärt!
Jag hoppas fan ni kunde göra er själva tjänsten och ta livet av er. Vi vill icke ha!!!

Men så får jag inte säga... Idag får jag det. Ni är fan äcklgare än den slemmiga kotlett killen med brunkräm som försöker ragga på min hypotetiska flickvän när jag står brevid.

Varför? Varför gör ni såhär mot er själva? Det kan ju inte vara för att ni själva tycker ni är fräcka? Men tiden kommer ifatt er med. Lycka till i livet jävla patrask!

Men det värsta är det 5de hjulet i kompisgänget som bara gör det halvhjärtat. Hon som i smyg drömmer om att få ett jobb som ekonom,ingenjör eller affärsbiträde på NK. Hon som är söt,snäll och har föräldrar som bryr sig.
Hon som står och observerar sina äckliga vänner och egentligen bara vill hem och vara normal, ta på sig sina mjuka härliga kläder och krypa ner brevid katten till Greys anatomy. Men som istället sitter som ett fån på Manson...
Jag ber dig söta tjej med framtiden för dig. Slå dig fri ur detta EMO/GOTH träsk. Ingen som har den minsta självaktning ska behöva vara involverad i detta.

Jag kan möjligtvis acceptera er på maskerad, eller 7fot under jord.
Förstår inte vad som driver dom? Är det samhörigheten? Det finns en ganska given dresscode på cremé del cremé fansen på alla konsterter.
På Metallica är det nitar.
Marduk är det nitar och corpse paint.
Håkan Hellström är det Cheap Mondays och The Smiths tshirt. Vintage från 80-talet givetvis, trots att du omöjligt kunde varit där för du inte var född.
Sen finns det då Goth... ...Som bara är föör mycket. Jag kan inte acceptera detta. Idag är jag glad för att vara en jävla tråkig Svensson. En Svensson som tänker skaffa en batong och rensa upp lite...


Vad gjorde jag där då? Jag gillar oxå Manson för fan! Man kan diskutera han håller på med i evigheter men det tänker jag inte göra för det är oviktgt idag.

Iövrigt är jag sjuk och bitter men det märkte ni va?
Sen finns det alltid små glädeämnen...

Idag får ni inte en låt. Gör er förtjänta av en låt och skicka en bild där ni pissar på någon med rosa hår och Manson tshirt.

KRIG!!!

Han som tuggar med öppen mun dör.

Denna bloggen har ofrivilligt blivit en veckoblogg. Jag har inte så jävla mycket vettigt att skriva och därför kommer jag fylla ut denna med ordbajsning i alla dess vackra former.
Nåväl, ska vi klippa till jakten som man kan säga.

Fredagen innehöll en fantastikst trevlig julfest på jobbet. Massa folk och drickat var gratis, det är precis så jag vill ha det!
Frågan som ställdes via Msn på Lördag eftermiddag var om jag fått ragg eftersom jag kom online så sent på dagen... Jag var faktiskt upptagen med annat än datorn. Lite julhandel stog på tapeten och jag hittade några saker som jag ville ha. Dock så var jag ganska bakfull och jag hade ett sår i tummen som inte ville sluta blöda. Detta sår är äckligt och jag borde egentligen kanske sy men eftersom jag är lite rädd för nålar så låter jag det vara.
Men det var inte det jag skulle skriva. Frågan var om jag fick ragg? Jag fick inte ragg, eller fick jag det? Svårt att se var gränsen går. Jag sov ensam och det innebär väl att jag inte fick det. Men jag fick ändå kramas lite och det är väl så gott som något en firma fest?

På festen var fyllesnacket i en helt annan division än vanligt, jag tror inte jag har hört så mycket gojja på åratal och den jobbromans vi har misstänkt, eller ja. Misstänkt är en lögn kanske. Vi har sett den i smyg kan man säga. Den blev väl typ officiell antar jag. Men den har inte med mig att göra.
Maten var god men ölen var godare! Det får runda av denna historien.

Jag fick hem min helt vansinnigt snygga rock i Fredags. den sitter som guld och trots att den faktiskt är 15 år gammal känns den helt rätt. Det är väl så att kvalitet är bättre än Gekås....
Smolket i glädjebägaren var att den är extremt lång. Modellen ska vara sån men jag kan inte bära upp den på det sättet det är tänkt. Så därför blir det att lämna in den hos en skräddare så jag kan korta ner den ca 30cm. Den går i dagsläget ner till vaderna och visst det är coolt men det är inte jag.

Iövrigt? Jag är glad, och jag är osmart men vem bryr sig en Söndag? Ingen ågren och om några timmar ska jag iväg på adventsfika.

Idag får ni en låt!

Afasi: Ensam i frihet. " Så varför då vänta, nu när jag ligger ner. Kan du skita i att sikta och sparka på känsla"
Bra skit helt enkelt. Och dessutom ganska träffsäkert om jag skulle vilja rikta den men sån tur har inte du!


Ännu en Söndag...

... Och jag är knappt bakfull, känns fan otroligt!
Var hos Perry igår och hade riktigt sjukt trevligt. Vi satt i vanlig ordning och spelade Skate och drack öl. The Killers skvalade i bakgrunden och allt kändes riktigt härligt. Jag var vansinningt trött och tvivlade ett tag på att jag skulle överleva kvällen.
Det gjorde jag minsann med bravur! Inga missöden alls!
Ynnej hade lämnat godis till Catta som jag smygåt på. Hemmagjord minsann! Det är inte varje dag någon anstränger sig för mig, och inte igår heller eftersom godiset inte var till mig.

Mötte upp Jerker och Tony på förfest och till min stora skräck fick jag veta att det inte blir Midsommar firande i Grebbestad nästa år. Va fan!
När jag väl KAN åka med så blir det inget. Jävla kasst men det får bli väl, jag har ett halvår på mig att planera min första midsommar nedanför Bohuslän.
Finns inte mer att säga om kvällen, den var sjukt lyckad och jag åkte bussen hem måttligt mätt och nöjd efter ett besök på Kebabhouse.

Idag då? Jag har pysslar här hemma, tvättat och sån skit. Sorterat alla flaskor och sånt som stog precis överallt. Nu är det fint vill jag lova...
Det enda som finns kvar att göra är att dricka kaffe och se nöjd ut.

Men detta var inget skoj att blogga om.

Jag publicerar den för att jag vill ni ska veta att jag har ett meningslöst liv. Men jag är nöjd ändå.

Ingen låt.
Ingen bra tanke.

Såhär i jultder...

...Är det fan helt rätt att tycka synd om sig själv!

Antagligen är det inte det minsta synd om mig, tänk på barnen i Afrika... Klassiker! Jag skiter ärligt talat i dom just nu och tänker vältra mig i min eget sörja.

Jag känner inte att jag har så mycket att se fram emot till julen. Förutom maten och spriten, julklappar kan jag likväl köpa till mig själv.
Hatar julen för det är nu man verkligen känner sig ensam och så ska man behöva prata om det hela jävla tiden med!
Jag hatar att behöva prata om att jag mår dåligt och varför?
Vaddå varför? Det är väl inte så jävla konstigt eller? Jag vill bo ensam och absolut inte här. Sen vore det ju skit najs att hitta någon som man kan gilla med. Men jag orkar verkligen inte anstränga mig.

Innan jag ens hunnit köpa mina Röda lackskor kom reaktioner på dom. Men i Sverige får folk inte sticka ut lite för då vill man bara bråka. Klart jag vill att folk ska bråka med mig. Det är väl det livet går ut på?
IRONI FÖR HELVETE!!!
Jag ville ha skorna för att jag tyckte dom var aas coola och dessutom så var som precis det jag sökte.
Men man ska använda skateskor, det är häftigt... Eller så kan man köpa nåt som alla andra har, då ställer vi oss i leden och låter den svenska mentaliteten tränga in i oss som en osynlig dimma.
Jag kommer för alltid går brevid leden och om jag måste stå upp för det så gärna.
Finns väl inget som ser fattigare ut än ett gäng killar som har handlat samma kläder i samma affär at the same time. Sen går dom ut på krogen till alla andra som ser likadan ut. Om någon inte ser ut som dom är dom fattiga.
Men det var väl ingen nyhet...

Dessutom har jag äntligen hittat ett par jeans som jag gillade. Blev givetvis köp på dom! Dom ser tråkiga ut nu men det är så när man inte är så cool att man köper färdislitna jeans... Folk förstår väl inte bättre.
Ska jag berätta varför jag köper ett par jättetråkiga jeans?
Därför att om 6månader kommer jag ha sååå mycket snyggare slitningar än DIG och det är allt som spelar nån roll.
Här kommer en låt till er alla från mig, en jättesnäll låt och budskapet är verkligen fint. Jag älskar ärlig musik!
Petter feat PSTQ - Pissar på dig.

"Du gängar allt generellt nu, parallellt det gäller allt, eller alltså
jag vet att jag sårar dej, och jag häller salt i öppna såren då
men så är du lågt stående, och folk förlåter för fan för fort är mitt påstående
hårt slående tankar rankar ditt liv som lösdriveri
en sekund med dej är ett överdrivet slöseri med liv
övergiven, men jag behöver tiden utan ditt jävla prat
efterbliven, efter tiden ihop är du inte värd mitt hat
och du ringer mitt på natten och gråter, och det rör mej inte
det finns minnen jag knappast förlåter, så jag hör det inte
jag vill att din himmel ska befrias från både blått och solsken
att min önskan besannas, och andra behandlar dej som oren
ogenomtränglig för dina vänliga inviter igen
du sliter i den sak vi hade, medan jag skiter i den
igen då, jag är inte den rätte, du har själv sett det, så tyst nu
du är så söt när du bara drar åt självaste helvete"

Den är inte riktad så sluta fundera.

Det kommer komma en årssummering lagom till Nyår, håll ögonen öppna för då kommer det flyga flytande helvete över er alla, tills dess så kan ni försöka gottgöra mig. Eller så hamnar ni på min "Hunt em down" lista...

Om att knulla en skottskada.

Denna bloggen har absolut noll att göra men jag är en sjuk jävel som missbrukar internet och detta måste ju vara det ultimata att visa för barnen på julafton. Hoppas nästan någon sur jävla Mamma läser rubriken och ramaskriet ljuder över Aftonbladets redaktion. Jag kommer stå först i ledet med facklan i handen och bara vänta på att bränna ner huset och göra Sveriges sämsta journalistkår arbetslösa!
Jag kan skriva bättre än er och jag har bara börjat min vansinnesfärd mot stjärnorna!
Alternativt tänker jag mata era katter med råttgift, lägga Rohypnol i erat kvällsvin och sedan invänta de största nyheterna i Aftonbladets historia.
- Journalist rövknullad av 4 kollegor samtidigt på julfesten.
Eller det är väl det ni håller på med istället för att skriva om viktiga saker?
Så ni kommer väl mörka det på samma sätt som att ni nyttjar barnporr under arbetstid och att hälften av er använder Svartjobbare när ni bygger eran fancy jävla stuga i Smögen. Men att hänga ut "brottslingar" är ni duktiga på. Man kanske borde sanera sitt eget  hus innan man trampar på folk...

Jag har haft världens jävla skitdag vilket ni kanske märker? Hade jag haft tjej idag hade jag gjort slut i förebyggande syfte. Har vi något att se fram emot? Haha, ja tjenare!
Det enda skoj framöver är att den 14 Dec så är spriten gratis...
Har dock bestämt vad jag ska ha på mig. Folk kommer skratta lite och peka och jag kommer pissa i era väskor, tror ni inte jag har koll på vad som händer?

Jag skulle kunna sitta här hela kvällen och bara vara arg på allt och alla men jag orkar inte. Jag tänker spara lite ilska. Och sen tänker jag kasta flytande helvete över dig!

Idag får ni några av världens bästa låtar, utan anledningar och sån skit. Jag orkar inte.

The Postal Service - Such great hights.
The Radio Dept - Strange things will happen.
Radiohead - Street Spirit
Tiger Lou - The Loyal.

Jag är fullständigt medveten om att jag tipsat om dessa innan men eftersom ni inte har tillräkligt med ork att leta egen musik så kan ni fan nöja er med detta.

Far åt helvete jävla skit år!


Klackar, idioter och fyllelekar.

Igår kan man säga att jag trampade i klaveret lite. Eller ja, det gjorde jag i Fredags oxå. Jag har altså stått och trampat i min egen skit hela helgen fast i små doser. Helgen har varit trevlig men även solen har sina fläckar, ( det har även min jacka). Jackan ska vi komma tillbaka till med senare.
I Fredags var jag i stan hos Perry, vi jassade omkring på stan och letade kläder till min julfest. Det gick inte så bra, hittade inget som jag ville ha. Ett par röda lackskor hittade jag och jag vill gärna tro att jag kommer se fräck ut i dom!
Kvällen närmade sig och vi började dricka öl. Och spelade Skate, jag tror vi spelade ca 200 spotbattles vilket kan omformuleras till att Catarina var irriterad för att tvätten inte hanterades och att tomater minsann inte hackar sig självt.
Jag o Perry skulle till Sticky för att kolla på Volbeat, tyvärr var det fullt så vi fick vackert gå vidate. Sen gick vi och drack två vuxna öl och jag åkte hem. Den kvällen punktar jag härmed.

Lördagen då? Jag vaknade och fick sätta mig i bilen av någon anledning.Men skit samma. Jag kom hem och började nysta i vad man skulle göra på kvällen. Det visade sig att jag först var tvungen att skaffa öl. Då fick jag även i uppgift att handla Asti åt Ms Evil Bitch, nej hon heter inte så men vill gärna låta lite märkvärdig...

Nåväl, sen så åt vi mat. Sen låg jag och vilade länge för att sedan åka hem och spela Skate. Sen åkte jag till en förfest och där börjar historien om idioter och fyllelekar.

Jag blev inte förvånad när första spliffen dök upp framför mig men denna berättelsen ska inte handla om någon så ointressant som att någon rökade. Det fanns en grabb där som är värd att nämnas. Vet inte vart jag ska börja. Det går inte att återskapa.
Han snackade evigt mycket om hur dyra kläder som fanns på Brissmans i Borås, att det bara var den affären som fick sälja någon aaas creddig designer som sökerligen bara gör skit som barn i Kina får sy för svältlöner. Där sluts även den cirkeln i det rasbiologiska kretsloppet. Han kom dock inte från Kina men om ni kunde läsa mina tankar skulle ni förstå vad jag menar.Dessutom klädde han sig som en luffare.
Det "ringde" i hans mobil vid ett tillfälle. I det "samtalet" skrek han mot någon eller något som jag kan tänka mig var hans "imaginary girlfriend" Han ville väl bara göra sig singel för tjejerna på förfesten.

Fylleleken: Sanningen eller konsekvens. Jonas fick konsekvens, vilket innebor att han skulle lämna bort sin mobil till någon som skulle skicka två sms med texten "Jag önskar vi vore mer än vänner". Eftersom han har barn och sånt så valde jag att ta hans kort för att va snäll. Det slutade med att det första smset skickades till Sophies mamma.
Det andra hamnade hos en tjej som jag dejtade nyligen men som jag inte hört av mig til förens igår då. Det blev inga efterspel på detta.
Sen åkte vi på krogen.

Klackar: När kvällen var slut så skulle vi hem, någonstans mellan Kinna och Kinnahult blev jag och Ms Evil Bitch ovänner. Eller det är vad vi vill tro, ingen av oss har riktig koll på det. Nåväl, när hon kommit fram så säger jag nåt som jag inte minns. Då får jag helt plötsligt en spark i bröstet. Jag satt ju ner så hon är ingen Karate Kid om ni tror det. Detta gjorde mer ont i hjärtat än den fysiska smärtan. Men hon bad om ursäkt så jag antar att det är lugnt nu. Dock är min jacka smutsig....
Edit: Jag var såpass full att sanningen inte är den som står. " Jag är fan inte klar med dig!!! "

Nu är denna bloggen slut. Hejja hejja jag är bäst!

RSS 2.0