Skapar ett nytt inlägg.

Ok, då är det dags för en update om vad som händer på Drottninggatan. Minns inte när jag skrev ett inlägg senast och har svårt att tro att det kommer bli fler inom en överskådlig framtid.
Jag mår bra och har några år studier framför mig, har nämligen blivit antagen på Sälj&Marknadshögskolan där jag jag ska läsa Internationell Marknadsföring och Försäljning. Känns som det kommer bli grymt bra!
Nu sitter jag mest och väntar på den sista Augusti då skolan börjar. Men fan, detta är inte roligt att skriva, eller läsa heller för den tiden. Inte ens en riktigt pissdålig blogg är sämre än detta. Vi testar att byta taktik.

Eftersom alla lever för och på Facebook så vill jag berätta om alla fantastiska "vänner" som gör statusuppdateringar i snitt var 40-de minut. Dygnet runt, varje dag. Dom som länkar dålig musik och är så jävla dräggiga och fjortispetande att jag vill slita ur deras hjärtan och mata dom med det.

Som om någon egentligen bryr sig om vad du har för ny favoritartist idag. Eller vilka band som spelar i England om 18 månader.
Ta bort personen som vän går ju inte heller, för man är så nyfiken på hur jävla tramsig han är idag.

Värdsliga saker, som att jag behöver plantera om några blommor eller hämta tvätten i tvättstugan, ( duh, var skulle jag annars hämta den? I soprummet? ), är inte heller roligt att skriva om.

Äh, nu får det vara bra. Hej då och tack för alla skor.

RSS 2.0