En vanlig Onsdag.

Jag verkligen föraktar mig själv. Jag är precis lika dålig som alla andra här i detta skämt till samhälle.
Är jag den enda som har Aftonbladet som startsida? Varför har jag egentligen det? Den gör ju mig enbart sur och irriterad. Jag kan verkligen bli helt jävla galen på Sofie fahrmans mode tips (stavning) eller rövhålet Alex Schulmans kränkande kommentarer om Mikael Persbrandt.
Jag kommer ihåg för några år sedan då Aftonbladet hade en nöjesbilaga som hette Puls. Kommer ni ihåg den? Den försvann för två-tre år sedan bara. Då köpte man AF tvångsmässigt varje Fredag för att få bilagan som man läste i en hel vecka innan nästa kom! Det var tider det... Jag är alldeles för jävla ung för att kunna säga så!
Nu är Aftonbladets paradnummer Klick! En jävla skittidning med samma bilder som veckans nu hade för två veckor sen. Var på vägen beslutade sig AF för att ge upp en trevlig Fredags bilaga för att lansera kräkmedlet KLICK? Det är ju fullständigt vansinne...

Angående Mode tips i AF eller valfri annan tidning. Varför har dom enbart modetips för tjejer? Är vi klädintresserade killar inte Aftonbladets eller för all del alla kvällstidningars målgrupp. Har vi 18-30 män/killar synat konspirationen? Vi är inte lika lättlurade som tjejerna och köper därför inte tidningen för modetipsen. Då kan vi likväl köpa Café som faktiskt vet något... Hur som helst så har Ebba Von Sydow säkert en miljon kompisar på Facebook. Jag skulle kunna bli kompis med henne om hon gjorde en Paris Hilton kind of movie. För hon ser ju ut som en miljon dollor men är lika intressant som ett glas vatten. Paris Hilton har jag alltid gillat, hon är dum men charmig på ett ganska dumt sätt.

I Fredags hos en jobbkompis så drack vi öl och han insisterade på att vi skulle kolla på en Queen konsert på Dvd.
Jag är inget fan av Queen och jag blev inte mer övertygad av detta.
Har dom gjort tre bra låtar? Ja kanske. Dom är så otroooligt överskattade så jag tror fan jag smäller av! Hade det inte varit för att gubbfan knullade allt som rörde sig så hade han antagligen inte fått Aids och som alla vet så blir majoriteten av döda stjärnor mycket större när dom trillat av pinnen. Medioker pop/rock som förvisso fyllde arenor. Men det gör ju AC/DC och Bruce Springsteen och jag vet inte hur många artister vars bäst före datum gick ut i slutet av 80-talet oxå. Nej fan, tacka vet jag ett svettigt Nefertiti tillsammans med Moneybrother. Där har vi kärlek och ljuvlig musik.

http://www.myspace.com/jonasgame Jag älskar och jag kommer spendera många kvällar ensam med denna musiken.

Nu är klockan mycket mina vänner. På återseende!


Orka trassla.

image5

Ännu en "festade med huliganernas tröja" Vilken blockbuster! Det är givetvis Aftonbladet som skrivit upp detta till ofantliga proportioner. Göteborgsposten nämner inte ens denna notis vilket är fullt förståeligt eftersom dom har viktigare saker att skriva om. Detta är inte viktigt, det är inte heller intressant. Det är för fan enbart irriterande.
Jag är inte en medlem av Wisemen eller någon annan av göteborgs firmor. Men jag kan förstå varför dom håller på med det dom gör. Dom gillar fotboll och dom gillar att slåss. Och dom gillar att kombinera dessa två saker.
Det enda som är värt att diskutera om det är att dom bör hålla bråken borta från barnfamiljer, sen skiter jag fullständigt i om dom slår käkbenen av varandra eller av några poliser med för den delen. Det är ju ingen hemlighet att polisen ser detta som ett gyllene tillfälle att veva lite med batongerna...
Detta går ju att skriva mängder om men jag känner att det räcker för idag. Jag tänker faktiskt försvara polisen nu...

Det hade varit någon vänster demostration häromdagen och en polis hade slitit av en muslimsk kvinna,man,hemafrodit eller vad det nu kunde vara dennes slöja.
MEN det historien inte förtäljer är hurvida detta vänster spöke kamoflerade sig med slöjan. Det är ju som bekant inte tillåtet att maskera sig vid demostrationer, detta borde väl även gälla en muslim eller ska ni för evigt stå över lagen? Personen stog kanske där med en gatsten och bara väntade på att få krossa polisens ansikte. Detta kan jag ju dock inte bekräfta. MEN om det var så, är det då inte rätt att man ska kunna identifiera personen som anser sig stå över lagen?
Och för övrigt har jag en hel massa åsikter angående slöjförbud och att ta seden dit man kommer och till och med åsikter om att polisen borde ha långt mer befogenheter mot demonstranter.
Ska vi ta ett par idag? Jo JAG anser att polisen ska få använda gummikulor och skjuta mot atackerande. Det dödar dom inte men kan oskadliggöra dom tillräckligt lång tid för att kunna gripa dom.
Varför skulle det vara så farligt att skjuta lite på dom? Jag kan då inte förklara det. Både vänstern och högern ska få ha sina åsikter men då får ni väl vara beredda på att kunna backa upp dom oxå.
Hade jag varit polis och stått där i flask och sten regn hade jag inte tvekat på att "oskadliggöra" några med frusna gummikulor.
Men sen så hade jag varit en usel polis. Jag hade antagligen tagit emot mutor och missbrukat mina befogenheter något vansinnigt.

Nu har jag skivit om några saker som har cirkulerat i mina tankar under dagen.
En låt som jag gillar och som ni kommer gilla är:
Jonas Game - ADHD.

Nu ska jag vila lite för att sedan skriva den värsta hatbloggen som ni nånsin skådat! Den handlar om dig, baara dig... Nej. Ta det lugnt... Den handlar om kalla fötter, om att inte ha något att skratta åt och mina oöverglänsliga känsla för bloggar som fångar folk fulla intresse. Synd bara att inte tillräckligt många läst den! SPRID MIG!!!


Tyck synd om mig...

Detta är fanimig tredje gången jag får skriva om denna bloggen för jag trycker på fel knapp så allt försvinner hela tiden! Men denna gången så har jag uppenbarligen lyckats skicka ut den här käftsmällen i blogg helvetet!

Ja då kör vi... Grejen är såhär. Jag har hittat en ny blogg som var tämligen (O)intressant, den är skriven av en tjej som jag kan tänka mig är mellan 17-19år. Det är så synd om henne verkligen... Hon skriver om att hon är så nere och gråta och bla bla de här hjärta och smärta fenomenet. Är det så att 90% av alla tonårs tjejer är missförstådda och självmordsbenägna?
Detta är för mig ett mysterium. Jag kommer ihåg när jag var i den åldern, då var minsann tjejerna glada! Det verkar som att folk bara mår sämre och sämre och det är inte det kommande världskrigets fel. Det är inte heller för att växthus effekten gör sig påmind eller att din favorit artist skär sig i handlederna för att kanske lyckas göra en bra låt igen.
Måste man dessutom klä sig utmärkande för att visa att man är unik och inte går med strömmen( som för övrigt är det nya, att inte gå med strömmen) Så egentligen så går ni med strömmen eftersom ni går mot strömmen.BUSTED! Synd att ni inte förstår det själva bara...
Jag hoppas att någon läser detta och låter den korpsvarta luggen växa till det normala och att hon/han/det köper ett par nya jeans för dom pengarna hon sparat för att köpa så många rakblad att hon kan bada i dom.

image4

SM-GULD!
Men givetvis så skriver Aftonbladet om tröjan på bilden. Klassiskt?
Har dom inget bättre att fokusera på än att det står Wisemen på tröjan. OOOOH dom är huliganer. Big deal! Dom är fortfarande supportrar och vem kollar vad det står på tröjan man får av någon när man tagit SM-guld? Jag skulle för all del kunna bära en tröja en tröja där det står "Jag äter bajs" om jag fick vinna.
Detta kommer vara en enorm nyhet imorgon och jag fattar inte hur dom orkar. Anställ mig som bloggare på aftonbladet och ni ska få se på skriverier...

Såå med anledning av dagens händelser så vill jag tipsa om denna låten först.
Mindless self indulgence - Backmask.Kill yourself motherfucker go kill yourself!
Tom Petty  - American girl. Ingen anledning, den är bara bra.

Du är vad du äter?

Eller är du vad producenterna vill att du ska vara?
Jag syftar på programmet Du är vad du äter. Jag har alltid kollat på skiten med en viss fascination för hur viljestarka folk är. Men efter noggrannare granskning så har jag synat bluffen!
Det gick inte att undgå att se ett mönster... Efgter 4 veckor så smyger hon omkring som en soldat i jungeln där offren brukar hänga normalt. Där sitter dom men en kaffe eller nåt annat som är heelt förbjudet. Grejen e ju den att det känns så förbannat överdrivet. Ska man behöva bli vegan för att gå ner några kilon?
Jag skulle inte må dåligt av att gå ner några kilon men jag orkar inte. Jag vet precis hur jag ska gå ner dom oxå.
Mindre öl och cheeseburgare. Röra lite mer på mig.
Bäh, jag gillar öl och cheeseburgare. Det märkliga är att min midja blir mindre ändå...

Men detta var minssan inte speciellt roligt att blogga om idag. Jag har inte snusat på flera dagar. Men jag har en cigarett i mungipan hela tiden. Det är en skön säkerhet. Jag är duktig vill jag lova.

Imorgon ska jag på Afterwork, fast det vet ni ju redan. Det ska säkert blir roligt! Jag är ganska så dålig på det här med att ta en öl innan man ska iväg på Afterwork. Jag har som vana att dricka som varje öl är den sista. Men efter att ha druckit öl ganska så frekvent den senaste tiden så kan jag förhoppningsvis hantera det.
Jag har faktiskt inga låtar att tipsa om men jag kan dra några från min skivsamling.

Alice in Chains -Junkhead.Hela denna skivan sägs vara en junkies dakbok typ. Detta är så skrämmande bra och dom okrönta grunge kungarna överträffar sig själva med denna låten.
Marduk - Dreams of blood and iron. Det här är fin skit. Black metal at its finest!
Helt off - Babylonsjukan. Denna låten skulle jag kunna tänka mig sitta och dricka öl till och bara allmän mysa.

Nu ska jag klippa mig!


Men va faaan.

Jag är djup, ingen diskussion om det. Jag är svår att ha att göra med oxå, och framförallt så är jag jävligt för att inte säga extremt medveten om det. Och jag älskar varje sekund av min bitterhet och "gnälliga gubben" alter egot.
Är jag djup undrar ni? Haha ja,tjenare... Det är jag fan visst, men det kommer inte ni flesta på ta del av. Men denna bloggen ska vara rolig, inte massa djup för det är inte tanken med den!
Gnälliga gubben uppkom en Söndagmorgon i Halmstad tror jag. Man står helt enkelt och gnäller över världsliga ting som att Andersson har köpt sig en ny traktor. -Jaha ja, vissa dom har pengar. Jävla Moderater. Så här kan man hålla på i en evighet om man bara har fantasi.

Jag ska kanske börja söka sympatier hos mina läsare?
Jag mår jätte dåligt och jag har dåligt självförtroende och alla bara är dumma mot mig. Detta skapar i sin tur att folk kommenterar mina inlägg. - Gubben då, du har hela livet framför dig. Det blir bättre...
Och jag som bara skrev det för att jag ville att ni skulle visa brösten på webcam! Haha, tjii fick ni!

Nu är det ju inte så att jag söker erat medlidande utan enbart vill statuera ett exempel.
Jag vet att det finns massa stackars tonårsgrabbar med finnar och lite kärleks bekymmer som har det jättejobbigt. Och det enda dom vill är att få se ett par bröst innan dom avslutar sina miserabla liv.
Jag ska ge er ett gyllende tips: Free6.com. Fantastiskt. Där kan man tydligen få se massa bröst. Stora,små,hängiga, och har man tur så kan man även få se när en nybliven mamma sprutar bröstmjölk. Snacka om att lägga ner onödig tid på att försöka övertala tjejer när man kan få allt med två,kanske tre knapptryck! Jag har aldrig nyttjat den sidan. Jag har bara hört att den finns.... JAAA SÄKERT!

Men Chris, varför skriver du egentligen om detta? Jo det är nämligen så att andra bloggare irriterar mig med sina "hjärta och smärta" bloggar. Ni är fåniga. Skriv dagbok istället för helvete. Så kan du sälja den som självmords litteratur sen!
Det finns kanske en som läser detta och tänker. -Men du har ju oxå mått skit? Ja det har jag minsann men inte fan bloggade jag om det! Och om jag bloggade om det så gjorde jag det inte för att ni skulle tycka synd om mig.

Folk trycker på att jag ska blogga, men då blir det såna här bloggar där jag bara är elak. Men ni gillar väl det lika mycket som jag antar jag!
OCH förresten. Jag hatar verkligen puss posen. Den gör mig förbannad på riktigt. Bara för att ni har gula tänder eller tandställning så måste man inte puta med läpparna! Ni blir inte snyggare, tvärtom... Men det kan ni väl inte få in i era små tenissbolls hjärnor!

Jag har inte en enda låt att tipsa om idag. Hästpojken  - Shayne Mc Gowan irriterar mig som ett bi i saften eller som en fimp i den kalla ölen. Jag kan fan inte för mitt liv komma ihåg var jag hört den slingan förut! Hittelön på två öl och en puss pose utlyses!

FRED!

Denna blogg är inte på något sätt riktad mot någon av dom som jag känner till läser den.

7th heaven + Chris = Ilska.

Sitter och kollar på 7th heaven, det kan vara världens mest inköpta serie. Det jag menar är att Aaron Spelling.( må du vända dig i graven) Lär fått så mycket mutor av den amerikanska staten att han fullkomligen borde badat i pengar eller vad han nu tog mutorna i? Skiten är ju så politiskt och moraliskt korrekt att man blir mörkrädd.
En 16 åring som fördömer folk som är under 21 och dricker öl... Jag fördömer 16åringar som inte dricker öl eller berusar sig på helgerna!
Och Lucy blev arg på sin man för att han ville dricka Champagne på deras brölopps dag. Konstigt att han ville det va. Du är ju för helvete så torr att det blåser sand i fittan på dig! Han kanske bara ville få känna på det som han var tvungen att gifta sig med dig för att få leka med. Och så har du mage att cockblocka han på eran "speciella" dag. Jo man tackar.
Detta fick mig att hitta tillbaka till ilskan och bitterheten som jag/ni älskar!
Dom två små skitungarna som ska föreställa familjen Camdens barn, först så är dom hemska att titta på, sen så avslutar dom alltid varandras meningar och till sist så har dom så stora talfel att en döv skulle reagera!

Jag kanske borde sluta jobba och enbart blogga om 7th heaven. Det hade blivit intressant.
 
Det finns bara en låt att tipsa om idag och den är så bra som något annat!
Hästpojken - Shane Mc Gowan. Jag känner igen hela ljudslngan men kan inte placera den. Den som tipsar mig om rätt låt bjuder jag på en öl nästa gång jag får tillfälle!

Hade jag fått möjlighet att hälla en flaska Champagne över Lucy hade jag gjort det... Sedan hade jag tagit bensin och hällt över henne. Slängt en tändsticka på henne och filmat hennes lidande! Det mina vänner, det är snällt med tanke på att hon retat mig i säkert 8år...

Ljudsex!

Idag har jag blivit så jävla ljudknullad så det är löjligt, men mer om det längre ner.
Jag har blivit pushad att blogga idag fast jag har inget att säga idag.
Imorgon måste jag lämna tillbaka Ipoden jag fått låna. Lite dålig tajming men det är bara att accptera. Får hoppas jag hittar en som jag vill ha snart. Livet är jobbigt utan musik och dyligt.
Jag har nästan inte sovit inatt. Maja fick för sig att inte komma in igår när jag skulle lägga mig. Det fick dramatiska konsekvenser. Hon brukar vilja komma in varje halvtim¨me för att kolla läget, detta var uppenbarligen inte lika intressant som nattens mystik.
Nåväl, jag gick och la mig med öppen dörr för att kunna höra om hon ville in. Slumrade ifrån livet stundtals men vaknade titt som tätt för att kolla om hon ville in...Det ville hon inte!
Framåt 3 så hade jag förvisso sovit lite men vaknade ändå. Tog med hennes matskål ut på altan för att hon inte skulle sura på mig. Kom tillbaka för att titta en timma senare och maten var borta, det var Maja oxå...
Blev sur och bestämde mig för att nu var det slutdaltat med kattfan!
Klockan 05:30 ringer min klocka och jag går upp. Då behagar Maja hoppa ner från taket. Hurvida hon var där hela natten förtäljer inte historien men hon var lika munter som vanligt och småsnackade lite medans jag åt några mackor.
Jag har insett att Maja är den som bestämmer här hemma och jag får nog finna mig i det. Man kan inte bli arg på henne, även fast hon gärna biter i sladdar och är allmänt jobbig, om hon var genetiskt besläktad med mig hade hon varit precis likadan. Kombinerat med Sophies bestämdhet och sans så kunde det lika gärna vara vårat riktiga barn... Jag tror nog inte att jag nånsin behöver riktiga barn, jag har mig själv och Katten.

LJUDKNULLAD! Ett ganska intressant ord som jag gärna vill tro har uppkomit i min egen hjärna. Det är när det är så mycket intryck,ljud och känslor inblandade som man inte kan beskriva! Ett bra exempel är March into the sea med Modest Mouse.Lyssna på den så kanske ni förstår vad jag menar.

Nåväl låtarna som jag vill tipsa om idag faller inom detta begrepp åtminstonde de två första:
I love you but i´ve chosen darkness - Lights.Låten i sig känns väl kanske inte så jäävla unik med något gör mig glad och lyrisk och känslan av att vilja höra mer finns där.

Jesu - Dont dream it. Den här låten gick inte alls hem hos alla provlyssnare men det gör inget. Här är det en massa ljud överallt och förklaringen " Hopplöst men hoppfullt" känns onekligen träffande.

The Dora Steins - Stay, you don´t have to go. Denna är bara skitbra! Känns som denna typen av svensk pop är ruskigt poppis nu. Jag gillart i lagom dos!

Band of horses - No one´s gonna love you. Denna har jag tipsat om tidigare men insåg dess storhet ikväll.

Nu ska jag se om Maja kan simma i tvättstället!
Heja.


































Söndag igen.

Ännu en jävla Söndag.
 Haft en ganska lugn och behaglig helg utan några större händelser.
Maja har fått springa fritt ute och och hon verkar rätt nöjd med detta. Hon skaffade nya katt kompisar direkt. Snacka om social kompetens! Dock så verkade inte hennes "kompisar" med på noterna riktigt, jag tror dom kommer utnyttja henne för deras egen njutning... Det kan bli riktigt intressant.
Blir mycket snack om Maja jag vet, men om ni skulle få träffa henne så kommer ni bli lika sålda som jag!
image1


Jag har inget direkt ont av den kommna hösten men nu vill jag bara ha vår så jag kan köra motorcykel! Ska bara försöka övertala min käre far att låta mig köpa det monster som mitt ego behöver. Kanske är lämpligt att lära sig köra innan man köper nåt som man inte kan hantera.

Planerna för veckan då?
Nej inte alls. Jag ska jobba och efter jobbet ska jag chilla, det är jag bra på. Greys på Onsdag och det är det enda jag planerat. På Fredag är det afterwork med min grupp på jobbet. Kan bli intressant att dricka lite öl med grabbarna. Sen får man se vad som händer senare. Lördagen är antagligen redan planerad men kan inte minnas vad jag skulle göra.

Har tänkt sluta snusa igen, och gör samma som Lenny på jobbet som börjat röka. Jag anser att det är lättare att avstå från cigaretter än snus.
Nu kommer vi till dagens låtar för att runda av det hela:
The Streets - Empty Cans. - En riktigt bra Söndags eller vilken dag som helst låt!
The Early November - Ever so sweet - Fick denna skickad till mig och den var precis som det var sagt. BEHAGLIG. Tack för den!
Black Lips - Not a problem. Mitt nya fynd! Dom har gjort ofantligt mycket mediokra låtar men en del brutalt bra låtar som denna.
Modest Mouse -  March into the sea. Herrejävlar vilken låt. Denna går inte att tröttna på. Massa dragspel och allt är så helvetiskt snyggt att man blir gråtfärdig av det!

Nu är det kaffe som gäller!


Jag vet inte, ångest och kattfan!

Jag vet inte. Svaret på 85% av alla frågor som ställs till mig. 50% av gångerna kan jag svaret men pallar shii svara. Varför är det så? Jag tror det är för att jag inte vill inleda en konversation eller för att jag helt enkelt inte vill att andra ska få svaret av mig. Jag sitter inne på massa onödig information om massa onödiga saker.
Jag har aldrig förlorat en musik tävling i hela mitt liv. Sånt lägger sig på minnet men inget som kan vara värdefullt för andra än mig stannar kvar känns det som.
S hatar när jag svarar jag vet inte. Och påpekade detta för mig ofta att jag visste svaret men bara inte orkade svara.
Sån är jag.

Har haft sån jävla dålig magkänsla idag. Har haft massa tankar om döden. Kändes som att någon skulle fara illa i min närhet. Jävligt obehagligt.
Det fick mig att tänka på min egen begravning. Jag vill att min begravning ska gå i vitt. Folk ska ha vita kläder och inga tårar ska rinna. Kan Kent kräva att hela Stockholms stadion ska ha vita kläder kan fan jag oxå göra det. It´s my funeral dammit!
Har funderat på vilken låt jag vill ska spelas och jag tror att jag vill att Needle in the hay med Elliott Smith ska spelas. Därför att den är så himla fin och den har jag alltid lyssnat på med ett fånigt leende på läpparna.

Nu kommer vi till Maja... Hon är underbar men jag vill sova på nätterna. Hon väckte mig klockan 04 imorse och ville jag skulle kasta hennes igelkott så hon kunde springa efter den... Väckte hon mig undrar ni då? Ja hon väcker mig genom att stirra och att gny... Men jag kastade den en gång och sen beslutade jag mig för att det fick vara bra så.
I helgen ska jag försöka släppa ut henne lite. Får väl stå brevid så hon känner sig trygg. P-piller ska hon med ha, men oss emellan så tror jag att jag kommer "glömma" det och få kattungar!

Nu ska jag busa!


Spyfärdig av folk.

Har ni någonsin känt att folk som ni känner verkligen är motbjudande?
Kanske är det den där äcklige jäveln som alltid försöker stöta på dig eller den som alltid trampar i klaveret men ändå på något sätt alltid klarar sig med någorlunda heder i behåll. Jag hoppas att det inte är jag...
Men det finns folk i min omgivning som aldrig slutar att förvåna mig.
Idag kommer jag inte gå in närmare på detta. Tror dock inte att någon berörd läser men pallar shii göra mig själv mer förbannad.

Vi går till det roliga som händer. Jag har äntligen fått Katten igen. Hon är min nya sängkamrat och hon är lika varm som en tjej men inte lika stor. Det kan man ju inte kalla något annat än en Win-Win situation. Enda smolket i glädjebägaren är att hon är lurvig som en man, eller hellre som en katt. Katt måste vara den bästa liknelsen eftersom det är prexis vad hon är!

Jag och mamma luchade idag. Och kikade i affärer. Hittade massa underbara grejer som jag måste ha.
Tröja,kavaj,slips,jacka,väst och halsduk hittade jag. Dock snålade jag och köpte en beige halsduk för den nätta summan av 349kr=) Som hittat!

Har fått oändligt av musikalisk inspiration med. Och kan inte vänta på att få kasta den på er mina vänner!
Tiger Army - Under Saturn´s shadow. Snubblade av misstag på denna låten idag på jobbet, hade inte hört den förut trots att Tiger Army är min absoluta favvo musik på jobbet, efter ljudboken!
Black Lips - Cold Hands. Vet inte vad jag ska kalla detta riktigt. Men coolt är det utan tvekan!
Kent - Elefanter. Kent är Kent är Kent är alltid Kent. Vansinnigt bra låt och jag älskar den nya skivan som jag älskar kladdkaka. Lagom mängd ibland. Och ibland enorma mängder hela dagarna! Kent kan vara världens tråkigaste band men musik, det kan dom fan göra!
Kent - Utan dina andetag. Låten som välter mig gång på gång. Jag har älskar den sedan första gången jag hörde den.

Nu ska jag och Maja leka " hoppa mot taket". En riktigt rolig historia som jag berättar om en annan dag.

Krig!


Jag och Maja.

Ikväll fick jag tillbaka min favorit flicka eftersom S ansåg att det var dags för Maja att få komma ut i friheten lite.
Känner mig lyrisk över denna varelses närhet och har aldrig känt detsamma för någon annan...Katt! Ja Maja är min lilla kise som har en del issues som man kan kalla dom.
Jag har inte haft någon relation till henne de senaste månaderna men har hört om hennes bravader.
I S lägenhet så finns det ett avloppsgaller i duschen som Maja brukar pilla bort med tassen. Sedan sitter hon och stirrar ner i vattnet. Hon har även som vana att sitta o gläfsa och gny på saker i taket. Detta kan få ganska kompiska konsekvenser när hon har en avsats att hoppa från.
Vi har kommit fram till att Maja inte vet att hon är en katt, vi tror att hon tror att hon är en hund.
Kastar man en leksak så kommer hon ofta tillbaka med den och lägger den vid fötterna. Jag ska posta bilder på henne en gång sen så får ni se mitt lilla monster.

I övrigt har helgen varit bra. Var i Kinna i Fredags och drack öl och snacka skit. Hamnade givet på krogen en sväng men insåg att det var tråkigt så jag gick och la mig. Hmm finns inte så himla mycket att orda om kvällen, det var trevligt och jag trivdes bland folket!
Lördagen ineddes med en bakfylla. Tog mig hem och kokade kaffe, låg i soffan och lyssnade på min ljudbok och inväntade att klockan skulle bli dags att fara till Perry. Väl framme dracks det öl och snackades skit. Många gliringar och hårda ord utbyttes under kvällen som gick i fotbollens tecken. Mycket skön vinst och många öl senare somnade vi belåtna.
Imorse så gjorde Perrys flicka frukost. Tur det för hade det inte varit för henne så hade vi inte fått någon mat av den late jäveln.
Vi kom fram till att hon gör honom till en mycket bättre människa.

Imorgon blir det jobb/övertid och senare korpfotboll! Jag har på egen hand beslutat att vi ska byta namn till FC Lab.Gruppen, det låter stiligare och jag kan använda hårsnöre utan att skämmas!
Hur matchen gick får vi veta imorgon.

Fred gott folk!

Dumma jävlar.

Idag så kommer jag säkert göra folk arga. Jag bryr mig faktiskt inte för nu har jag tröttnat på att det ska vara så jävla snällt i Sverige!
Tänker på dödsmisshandeln i Stockholm härom veckan.

1:
När någon ligger är det över. Man har vunnit. Finns absolut ingen anledning att fortsätta. Men vissa är ju djur... Nästan ordagrant...
2: Ska man bråka så gör man det ensam. Det är din fight, och kan du inte stå upp för dig själv så ska du inte ge dig in i dansen. Förkastar dock inte att bråka i grupp men då bör man väl för helvete vara någorlunda jämna nummer.
3: Är du inte bjuden på en fest så är du inte bjuden på en fest så är du inte bjuden på en fest! Då ska du inte komma och tro att du får komma på en fest. Och om du kommer objuden till en fest så ska du hålla låg profil men vissa har väl svårt att förstå.

Om man haft en svår uppväxt, är det då under förmildrande omständigheter man kan stå och sparka en hjälplös i huvudet? Om jag har sett krig, får jag då oxå kriga? Bara för att det är så jävla synd om mig.
Det är inte det minsta jävla synd om dig, dig eller dig!
När vi ger en människa chansen att få en bättre tillvaro här och han ställer till besvär och kanske tillochmed skadar någon? Bör vi inte då kanske likvidera hans rätt att göra rätt för sig. Bör vi fortsätta låta han kosta pengar. Jag vill definitivt inte att mina skattepengar ska gå till någon som inte lever upp till dom ganska små krav som vi har på denne. JAG VET att jag kan låta hemsk men jag väljer att säga precis som jag tycker. Det verkar inte som att folk vågar göra det och det är väl kanske inte så konstigt...

- hur känns det att hata folk i almänhet?

-Det känns bra. Jag behöver inte ha några som helst förutfattade meningar om folk. Visar det sig att det är reko folk så är man välkommen i min familj.

Den konversationen säger egentligen allt om mig. Jag kommer dömmer ingen efter nationalitet. Jag skiter i var du kommer från. MEN, ponera att en invandrare bara ställer till förtret och har absolut noll respekt och tacksamhet inför att få komma till vårat vackra land. Då ser jag inte heller någon som helst anledning att stryka denne medhårs. Antingen så går du självmant eller så kastar vi dig över gränsen igen. " You give a little, you give a little" Mycket smart sagt av Homer Simpson. Sen vad vi ska göra åt alla andra som utnyttjar vårat lama system får vi ta en annan dag.

Ni får gärna hata mig nu. Kom gärna fram och säg det oxå istället för att stå och muttra över hur dum jag är. Kom ihåg. Jag säger bara sanningen.

Ikväll ska jag dricka öl. Då passar dessa låtarna!
Blood for blood - Going down the bar. Drink drink drink drink drink drink drink!
NOFX - Instant crassic.
NOFX - Leaving Jesusland.


För allt är så svart,när jag släcker lampan på natten.

No shit Sherlock Holmes!
Har börjat på ny/gammla jobbet igen. Fick berätta om mitt senaste år ungefär 15 gånger. Men folk verkade inte störda av min oväntade nystart vilket var skönt.
Kändes riktigt ovant men härligt att gå ur sängen och ta på sig jeans och piké. Hörde ju inte till vardagen förut precis. Nu kan man börja med dagens outfit=) Skulle det vara skoj?

Läste i Aftonhoran om Moneybrothers turné premiär här i Sverige. 4+ fick han vilket man får betrakta som godkänt. Jag har på känn att han kommer få hela jävla trägårn att att koka den 8nov! Jag kommer vara där, och om någon lite popslyna tränger sig framför så ser jag ingen annan lösning än att trycka bort henne.
Jag tvivlar inte en sekund på att kommer få den där 5an snart.

Har fastnat nåt fruktansvärt för The Streets just nu. Kan lyssna i evigheter känns det som.

Fick låna en ipod av en jobbarkompis som jag tappade i backen.Den blev repig och jag skämdes ganska så mycket. Som tur var det en mini så jag känner att jag får ersätta han lite... Den fungerar dock bra och jag sitter och njuter med min ljudbok hela dagen. Just nu lyssnar jag på Svarta tornet av Stephen King. Riktigt bra bok som jag redan plöjt igenom en gång innan.
Tänkte jag skulle köpa mig en egen Ipod snart, förhoppningsvis en 80gb classic. Mitt ego behöver det.

Var på Acne och prövade jeans på lunchen. Hittade ett par MAX som satt riktigt snyggt men tvätten kändes inte helt rätt. Blir nog till att avvakta lite till...

Nu ska jag iväg till pappa och äta fisk.

Fred!


Fuzz,drömmar och kvällspromenader.

Först måste jag bara göra lite reklam för Mtv, en större skitkanal har jag sällan skådat. Men hör och häpna mina vänner. Satte precis på tv:n och såg att det var MTV FUZZ. Ojojoj! Först kom Breach, sen kom Fireside med klassikern KILOTIN. Som om det inte räckte med dom låtarna kommmer Refused med New noice. Detta kommer jag gladeligen titta på igen. Underbart med lite svensk "hardcore" eller vad man nu ska kalla det.

På fredag är det lön för mig. Finns massa grejer jag skulle behöva och som jag vill ha. Ett par svarta Acne Max jeans står högst upp på listan tätt följt av en ny Ipod. Varför Ipod undrar ni. finns ju massa mp3 spelare som dessutom är billigare. Ja kanske det men designen, användarvänligheten och coolheten är avgörande för mig. Har förbrukat ett antal Ipods och planerar att fortsätta med det.
Dessutom så behöver jag en spelare nu inför nya jobbet. Finns få saker som är så härligt som att sitta en hel dag och lyssna på en bra bok. Guud vad finkulturell jag lät där. Men det är jag inte...

Jag älskar verkligen att ta kvällspromenader. Allt är så stilla och man får tid att fundera på (O)viktiga saker.
Brukar bli så att man går en timme drygt. Ibland blir det längre...

Jag hade massa grejer jag var sur på inatt. Jag tänkte till och med skriva ner det för att blogga om det. Men nu kommer jag inte ihåg vad det var. Likabra var det kanske men ändå. Jobbigt att glömma saker, jag var inte nykter heller för den delen. Framöver ska jag börja fylleblogga. Då kan det bli riktigt intressant...

Var ju på dop idag, var riktigt trevligt och maten var god. Mobbade min kusin som hittat lite kammkött. Hon är 86:a och han 90:a... Efter en bra stund insåg jag att jag är värre... Hon hade inte hört talas om den landsomspunna tävlingen " Först in i 90-talet" På sätt och vis så lyckas ju hon inte riktigt kvalificera sig för tävlingen. Hurvida han tar emot är för mig okänt och jag föredrar att fortsätta vara lyckligt ovetande om detta.
Jag startar därför en tävling som jag kommer kalla "Först omkring 90-talet" detta är ju en ganska passande titel. Och jag tror den kommer bli populär, främst bland tjejer med åldersnojja.
Om ni känner att ni kvalar in eller vill ha mer info så är det bara att höra av sig.
Låtar:
Babyshambles - Pipedown.
Blockparty - Banquet.
Florence Valentin - Klaraberg.

Jag orkar inte riktigt skriva några känslor för dom.Alla låtarna är grymma och värda att lyssna på!

B-B-B-Bored

Idag är allt så jävla tråkigt. Var iväg och drack kaffe men inte ens det kunde få mig på nåt vidare muntert humör.
Men det var en fin gest iallfall. Tack vännen!
Vet inte riktigt var i maskineriet det kärvar. Känns aldrig som att man riktigt får det bra. Är det inte det ena så kan man ge sig fan på att det är det andra.
Sitter och lyssnar på Fix you med Coldplay. Finns ett klipp på Youtube med denna låten där det är en video på Aik när dom går upp i Allsvenskan igen. Minns inte riktigt vilket år det var. Den glädjen vill jag känna nu. Känner rysningar i kroppen när jag tänker på det.
Nu kom Abilene med Damien Jurado, ganska sorgsen låt som får mig att tänka på One tree hill, serien ni vet.
Hörde låten där första gången och fastnade för den som fan!

har verkligen inget roligt att skriva idag, känner mig inte ens manad att göra det men tänkte det kanske kunde fungera som terapi eller nåt.
Ska väl iväg till Marcus och dricka bort bekymren igen, har ju varit så sen i mitten av sommaren och nu känns det svårt att undvika.
Var nykter igår och mår fan sämre av det än att vara bakfull. Någon mer än jag som hör varningsklockor ringa?
Jag väljer att ignorera dom. Man kanske hittar något/någon att slå sig till ro med och kan vara nöjd och trivas med.
Skulle fan behöva en sysselsättning men hittar inget som är tillräckligt intressant. Blogga är ju ett tidsfördriv men inte tillräckligt givande.
Vi skiter i detta nu.
Ni kommer få massa låtar och om ni fått dom tipsade förut så ber jag om ursäkt. Jag är en sån som ber om ursäkt idag.

The Who - You better you bet. Denna låten lyssnade jag på oavbrutet när jag sov på Pers soffa. Älskar denna låten.
The Streets - Too much brandy. Denna är bara så jävla bra!
The Streets - Geezers need exictement. Även denna är bra som fan. Jag vet inte varför. Allt som Mike Skinner rör vid blir guld.Kan vara det bästa som hänt mig nästan.
Teh Libertines - What Katie did. Given förfest klassiker om man kommer till rätt ställe. Jag skulle kunna dansa till denna låten. Det säger väl allt va?
Muse - Exo-politics. Muse är så bra för att det är lite konstiga ljud och rösten är lagom frånvarande och härlig.
Mindless self indulgence . Last time i tried to rock your world.. Textslingen säger allt:
last fucking time i was stupid fucking enough
to think that little me could rock your fucking world.

Nu ska jag städa!

Nu får det fan räcka.

Är så vansinnigt trött på alla killar. Blir fan rasande!
Så här är det då. Läste på ett forum, vilket är i sammanhanget irellevant. Någon tjej hade skrivit en blogg om någon kille som hade behandlat henne illa och haft tre tjejer samtidigt. OCH? Jag skulle inte ha några som helst problem att träffa tre tjejer samtidigt. Jag känner inte ens att jag måste vara ärligt med det inför dom andra två. Är det inte vidare seriöst så är det väl fan inget att tjuta över. Och otrohet är ju alltid ett sånt gnäll över. Sånt händer lixom, jag har själv blivit utsatt för det och har själv gjort det.

MEN min poäng är. Tjejer gnäller på ett forum som i första hand killar besöker. Där får hon oändligt med sympati från lycksökande killar som "verkligen hatar otrohet" och som "lyssnar om hon vill prata". Vilket jävla load of crap! Klart han lyssnar i 5 min och försöker sedan styra över det till att hon ska visa sig i webcam osv... Jag skulle oxå kunna skriva massa snälla kommentarer till en stackars flicka som blivit betragen av sitt svin till pojkvän... Men det kommer inte hända. Jag kan skaffa glada tjejer om det ska vara på det viset. Hoppas verkligen ni läser detta och skäms jävla pussies!

I övrigt har jag pysslat med bilen idag. Tvättat,städat och vaxat bil jäveln så den ser nogurlunda ut igen.
Har inte så värst mycket mer att säga. Är trött och längtar efter helgen som inte ens är massa planerad. Känns riktigt härligt. På Söndag är det dop för lille Alve, det blir nog trevligt med god mat. Måndag börja nya jobbet. Känns skönt att gå från jobb till jobb. Arbetslöshet är en myt...

Idag mina vänner så blir det Kent och Babyshambles för hela slanten!
Kent - Rödljus. Kräm singeln måste vara den enda singeln som släppts med 3 sjukt bra låtar.
Babyshambles - Delivery. Tidningarna skriver om Petes revanch. Bullshit! Grabben går alltid vinnande ur allt. Och den nya skivan som heter Shotters nation lär vara underbar efter inlyssning!

I övrigt så önskar jag en trevlig dag!

Fresh for a fresh!

Då får jag lov att officiellt välkommna hösten! Vi har länge bävat för vad du kan tänkas ha i rockärmen men jag tror inte du kan blåsa omkull mig. "Slå av dammet från axeln" - Organsim 12 i hans version av Dirt of your shoulder.
Känns lite så idag, har en miljon huvudvärkar men får börja beta av dom en efter en. Ser inte ut att behövas inhandlas vidare mycket höstkläder. Jag handlar det från Perry för reducerat pris. Han har verkligen vansinnigt mycket kläder som jag inte sett... Så i fredags knyckte jag med min nya vindjacka, ser riktigt seglig ut. Men den är mysig och inte för varm. Jag har varmjackor med!
Lyckades även förhandla till mig en UNDERBAR Acne tröja som han omöjligt kan ha använt för den måste varit för liten...
Skor har jag med. Varje höst dammar man av sina odödliga Clarks som alltid är lika mysiga.

Verkar som att jag bestämt mig för att byta jobb med. Fick tillbaka mitt gamla så jag börjar väl så fort jag kan.
synd att ens Ipod inte funkar längre. Dock hr jag planerat att göra en plånbok av den men tappade intresset när jag plockat ur dess vitala delar.

Ser ut som att det blir en lugn helg för mig, har vekligen tappat intresset nu. Orkar fan inte springa på krogen mer. Blir bara skit av det ändå. Är väl bara en tidsfråga innan man får den där flaskan i huvudet... Men det är kul att dansa! Har funderat mycket på det här med våld. Varför är våran generation så likgiltig inför det? Ser inte det som ett minus om man härjar lite på natten. Det enda som jag inte gillar är flera mot en och tillhyggen. Dom flesta mår nog egentligen bra av att få en tillrättavisning ibland.
Men är det så jävla konstigt egentligen? Det enda vi ser på tv är våld och krig. Är det inte fotbolls grabbar som det snackas om, så är det kriget i Irak eller var i helvete de befinner sig denna veckan. Jag kan fan inte bry mig mindre.

Äntligen fick jag till det igen. Lite bitterhet på Tisdagskvällen är guld för er det vet jag!
Så idag blir det några väl valda låtar!

Johhny Boy - You are the generation who bought more shoes. Hörde denna på radion en del för nåt år sen och kom att tänka på den förut. Tack youtube!
Those dancing days - Hitten. Jävla trallig låt som man blir massa glad av! Jag är verkligen så jävla pop. En popper i Ralph Lauren! Bara för att det blir så fel...
The tough alliance - Make it happen. Jag älskar denna låten och hela grejen med TTA. Vaddå? är det fest när vi spelar vill vi oxå va fulla. Säger väl allt!

Ha det fint gott folk. Återkommer!

RSS 2.0